Ηρώων Πολυτεχνείου 78, Πάτρα

2610 990 970

Άκρως Οικογενειακόν

Tο προσωπικό μας είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας μας. Εκτός του ότι βασικά στελέχη του προσωπικού μας προέρχονται από το οικογενειακό μας περιβάλλον, έχουμε αναπτύξει και με τους υπόλοιπους στενούς συναισθηματικούς δεσμούς. Είμαστε σαν μια πολύτεκνη οικογένεια όπου ο καθένας έχει μοναδικό ρόλο. Σήμερα όσοι εργάζονται μαζί μας έχουν περάσει από ορισμένα στάδια εκπαίδευσης:


> Την δοκιμή όλων των πιάτων ώστε να γνωρίζουν άριστα τα συστατικά τους

> Την μελέτη 20 περίπου ετικετών κρασιών καθώς και τη δοκιμή όσων από αυτών ήταν δυνατόν ώστε να γνωρίζουν τι ακριβώς πουλάνε και πως θα το προωθήσουν

> Τη σωστή μεταχείριση των πελατών που βασίζεται στο σεβασμό και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους σε εμάς.

 

Όσον αφορά στην κουζίνα, η σωστά οργανωμένη ομάδα των 4 ατόμων καθοδηγούμενη από την Νάντια Λόη (μικρότερη κόρη της οικογενείας) καταφέρνει να λειτουργεί άριστα με υπευθυνότητα, ακρίβεια, ενδιαφέρον, αγάπη και μεράκι γι' αυτό που κάνουν. Ό στόχος μας δεν είναι τα περίπλοκα και περίεργα πιάτα με σπάνια και πανάκριβα υλικά αλλά οι απλές και εύγεστες συνταγές βασισμένες στην απλότητα.
Εξάλλου τα φρου φρου κι αρώματα ανήκουν σε μια εποχή που κούρασε και ψυχικά αλλά και οικονομικά.

 

Copyright © 2016, Argopatras.gr. δ All Rights Reserved | Κατασκευή WebWays.gr